Verso super eye serum recension

Vi har testat Verso super eye serum under 8 veckor. En fantastisk produkt som redan efter 2-3 veckor gav resultat och som blivit en favorit i badrumsskåpet.

Verso super eye serum med retinol 8

Verso super eye serum från Verso skincare innehåller Retinol 8 som är åtta gånger mer effektivt jämfört med traditionell retinol, men hälften så irriterande. Retinol 8 aktiverar hudens naturliga produktion av kollagen, vilket reducerar fina linjer, rynkor och pigmentfläckar. Retinol 8 är ett patenterat A-vitaminkomplex utvecklat av Verso själva tillsammans med läkare på Karolinska Universitetssjukhuset. Dess huvudsubstans är ett stabilt ämne som påverkas minimalt av UV-strålar och syre. Dessa egenskaper har inte retinol som är ett mycket känsligt ämne.

Ögonkräm mot mörka ringar

Alla produkter från Verso skincare är cruelty free vilket innebär att slutprodukten inte är testad på djur. Ögonserumet innehåller även peptider som också ska reducera linjer och motverka svullnad och mörkhet under ögonen. Alla Verso skincares produkter är dessutom fria från färgämnen, parabener och mineraloljor. Verso skincare super eye serum innehåller även antioxidanter som skyddar huden från solens strålar, samt gifter och föroreningar i luften.

Uppstramande ögonkräm

Om man är en ny användare av retinol kan man behöva fasa in produkten i början för att undvika rodnad eller torrhet i huden. Vi rekommenderar då att använda produkten var annan eller var tredje dag för att sedan öka på eftersom. Huden anpassar sig och vänjer sig så småningom. Under denna period använde vi oss av serumet morgon och kväll genom att försiktigt smörja in området kring ögonen. Om huden blir torr kan man kombinera med en ögonkräm.

Verso super eye serums resultat

Vi upplever att huden runt ögonen faktiskt blev slätare redan efter en kort tids användning. De fina linjerna är inte lika djupa. Många användare upplever också att mörkhet under ögonen reduceras, men detta var inte något vi upplevde men heller inte har problem med. Det här är det bästa resultatet vi uppnått av ett ögonserum och en produkt som alltid kommer ingå i vår hudvårdsrutin. Tänk på att försiktigt pumpa ut serumet då det är lätt hänt att få för mycket serum för en användning. Serumet går snabbt in i huden och kan kombineras med din vanliga ögonkräm eller Verso skincares ögonkräm. Enda nackdelen vi kan se är att vi hade föredragit att serumet var parfymfritt. 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Verso super eye serum
Author Rating
5
Product Name
Verso super eye serum
Price
SEK 700

Lämna en kommentar